Electro Missine plaatst uw laadpaal voor uw elektrische wagen

Electro Missine uit Moorslede plaatst uw laadpaal, voor particulieren en bedrijven voor het opladen van hun elektrische auto.

Steeds meer mensen gaan over tot de aankoop van een elektrische wagen en het is dan ook gemakkelijk en interessant om uw wagen thuis snel te kunnen opladen. 

Wanneer u zich een elektrische wagen aanschaft dan kan deze via een ‘normaal’ 220V/ 230V stopcontact geladen worden maar dit gaat trager dan met een laadpaal. En laat dit nu vaak het struikelblok zijn bij de aankoop van een elektrische wagen. Daarom is het interessant om de kostprijs van een oplaadpunt meteen mee te rekenen wanneer u zich een elektrische wagen aanschaft. Zo bent u zeker van een optimaal gebruik zonder zorgen.

 

Laadpalen voor bedrijven en particulieren

Zowel voor bedrijven als voor particulieren is het plaatsten van een eigen oplaadpunt een interessante investering éénmaal men kiest voor een elektrische wagen. U rijdt zonder zorgen en laadt uw wagen snel en eenvoudig op. Oplaadpunten worden meestal buiten of in de garage gemonteerd.

Er zijn

Laadtijd met een oplaadpunt

Met een laadpaal wint u vooral veel tijd. Een snelle laadpaal laadt uw wagen gemakkelijk 4 tot 5 keer sneller op dan bij een oplaadbeurt via een ‘normaal’ stopcontact.

Dus zeker het overwegen waard!