Electro Missine, gevestigd als elektricien in Moorslede,

actief als elektricien over gans West-Vlaanderen.

Electro Missine uit Moorslede kan als elektricien aangesproken worden voor de installatie van de meest uiteenlopende elektrische projecten. Het voorzien van de elektrische bedrading, plaatsen van schakelknoppen en stopkontakten evenals het installeren van de zekeringkasten kennen geen geheimen.

Er wordt steeds gewerkt met kwalitatieve materialen van gerenommeerde merken als Legrand, Niko…

Voor kleine elektrische reparaties of depannages bent u ook 7 dagen op 7, 24 uur op 24 welkom.

Electro Missine is gevestigd als elektricien in Moorslede, maar bedient particuliere en zakelijke klanten over gans West-Vlaanderen. Dit alles aan eerlijke en correcte prijzen!  Zelfwerkend zaakvoerder = uw garantie voor kwalitatief werk.

Zekeringkasten

Zowel voor het plaatsen van zekeringkasten bij nieuwbouw als voor het vernieuwen van zekeringkasten in een bestaande woning kan u bij ons terecht. 

Bij het verkopen van een woning hoort ook een keuringsattest van ude elektriciteit en de zekeringkast. Ook hiervoor kan u bij Elektro Missine terecht.

Een elektricien gespecialiseerd in verlichting? Contacteer Electro Missine.

Domotica

U droomt van gemak? Laat uw huis genieten van de hedendaagse technologie en kies voor een domoticasysteem.

Dankzij de automatisering van uw huis hebt u minder zorgen. U hoeft niet te denken heb ik het licht uitgedaan? Zal het warm zijn als ik thuiskom?… Alles wordt elektrisch gestuurd.

Electro Missine kan voor uw domoticasysteem een grote meerwaarde bieden. Vraag naar een vrijblijvend voorstel bij een gespecialiseerde elektricien.

Verlichting

Voor het plaatsen van verlichting, zowel binnenverlichting, sfeerverlichting, buitenverlichting, tuinverlichting, terrasverlichting… Kunt u steeds een beroep doen op Electro Missine uit Moorslede.

Electro Missine helpt u bij het kiezen van de juiste armaturen voor zowel algemene als sfeerverlichting en adviseert u inzake de energiezuinigheid van uw verlichting.

Een elektricien gespecialiseerd in verlichting? Contacteer Electro Missine.